Team

Ciobanu Florin - Manager Poriect/Trainer

Coordonator/manager de proiect, lucrător de tineret in spatiul comunitar de tineret încă din 2013, coordoneaza Asociatia @Together for Youth Generation din 2022. Junior Peer Trainer al organizatiei European Peer Training Organisation din Belgia.

Lupășteanu Anna Maria Patricia - Trainer

Lucrător de Tineret, face parte din echipa de implementare a proiectului #EuDescopăr, este părtașă a familiei @Together for Youth Generation, iar in proiect voi lua parte la pregătirea participanților la mobilitate prin livrarea unui proces de invățare echitabil.

Traian Tudosie - Lucrător de Tineret

Lucrător de Tineret, venind din mediul IT, a terminat Facultatea de Energetică și Tehnologii Iformatice, angrenat in activități de dezvoltare profesională al tinerilor cu care acesta lucreaza in cadrul companiei sale.
În cadrul organizației @Together for Youth generation face parte din bord, de asemenea face parte în echipa de implementare a proiectului #EUDescopăr, de asemenea ne este alături ca și mentor/persoanăsuport/lucrător de tineret, menit să identifice nevoile tinerilor cu oportunități reduse.

Leader/Coach - Tudor Rurac Lucian

Elev la Liceul Teoretic “Dr. Mihai Ciucă” Săveni, este un tânăr angrenat în diverse activități de dezvoltare personală și profesională a tinerilor cu care acesta dorește să lucreze în cadrul acestui proiect. A participat în 4 proiecte Erasmus, toate 4 fiind cu mobilități (Estonia, Croația, Polonia, dar și unul pe plan național, la Cluj-Napoca). În acest proiect, Tudor ne este alături ca și persoană suport/lucrător de tineret, menit să identifice nevoile tinerilor cu oportunități reduse, din cadrul proiectului #EUDescopar.

Leader/Coach - Demian Gabriel

Tânăr care crede că implicare, cât de mică a fiecăruia face diferența. “Am ales să fac voluntariat pentru a mă implica și a mi pune în practică ideile mele asupra problemelor din comunitate. Consider că călătoriile sunt cea mai bună variantă de a “pierde timpul”. Am ales să mă implic în acest proiect să ajut și să încurajez ca și tinerii cu posibilități reduse să beneficieze de oportunitățile existente.”
#experiențe la #maxim
#călătoriaexperientelor

Skip to content